Minusta

Teologi, vahvuusvalmentaja, terapeutti ja työnohjaaja
Teologi, vahvuusvalmentaja, terapeutti ja työnohjaaja

Olen koulutukseltani TM, työnohjaaja (STOry),  Voimakehä® -lisenssivalmentaja ja Siria sertifioitu lyhytterapeutti. Tein lähes 16 vuoden työuran järjestötyössä vapaaehtoisorganisaatioiden johtamistehtävissä.  Sen jälkeen olin viisi vuotta kotiäidin korkeakoulussa oppimassa lisää itsestäni ja kasvatustyöstä. Nyt työskentelen vahvuusvalmentajana/opettajana peruskoulun päättäneiden nuorten parissa kansanopistossa sekä lyhytterapeuttina, työnohjaajana ja vahvuusvalmentajana omassa yrityksessäni.

Innostuin vahvuuksien tutkimisesta joitakin vuosia sitten. Törmäsin luonteenvahvuusteoriaan, joka teki minuun vaikutuksen. Huomasin sen olevan hyvä työkalu vahvuuksien tunnistamiseen. Innostuin vielä lisää, kun vastaani tuli Voimakehä® -teoria, jonka avulla vahvuuksia voi tutkia kuudella eri osa-alueella. Työkalu on nyt käytössä minulla viikoittain ja näen miten hyvää ihmiselle tekee  miettiä omia vahvuuksiaan. Heikkoudet ovat usein tiedossamme mutta vahvuuksia täytyy kaivaa esiin, jotta ne pääsevät loistamaan.

Työurani aikana olen tehnyt töitä niin nuorten, opiskelijaikäisten kuin aikuistenkin kanssa. Saan palautetta siitä, että olen työntekijänä lämmin, turvallinen, tasapainoinen, selkeä ja helposti lähestyttävä. Oman elämänkokemuksen kautta olen saanut oppia mielenterveyden aakkosia ja pohtia paljon työssä jaksamisen kysymyksiä. Yrityksessäni vaalin seuraavia arvoja: kunnioitus, vastuullisuus, levollisuus ja toivo. 

Kunnioitus: Haluan kohdata jokaisen asiakkaan ainutlaatuisena ja arvokkaana yksilönä. Kunnioitan erilaisia näkemyksiä, tapoja elää ja ajatella.

Vastuullisuus: Sen minkä lupaan, sen pidän. Sen minkä teen, teen kunnolla.

Levollisuus: Tarjoan asiakkaalle mahdollisuuden pysähtyä ja pohtia levollisessa ilmapiirissä. Pyrin levollisuuteen myös omassa elämässäni.

Toivo: Teen työtä lisätäkseni asiakkaissa toiveikkuutta ja positiivisia näköaloja tulevaisuuden suhteen.